Επωνυμία: ΤΣΙΜΠΛΙΔΟΥ Μ. – Π. ΣΑΡΑΝΤΗΣ Ο.Ε.
Εμπορικά σήματα : F-Orasis – Cavallieri
Αντικείμενο εργασιών: Εισαγωγή και διάθεση οπτικών ειδών
Έδρα : Θήχης 44 – Καλαμαριά
ΤΚ : 55133
Πόλη : Θεσσαλονίκη
Χώρα : Ελλάδα
Εταιρική ιστοσελίδα : http://f-orasis.com
Υπεύθυνος Πωλήσεων: Πέτρος Σαράντης

Εισάγουμε και διαθέτουμε σκελετούς οράσεως, σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών ειδών.
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο κλάδο των οπτικών ειδών, έχουμε δημιουργήσει ισχυρούς επαγγελματικούς δεσμούς οι οποίοι βασίζονται στην απόλυτη ειλικρίνεια μας, την αξιοπιστία μας σε ότι και αν κάνουμε, τον επαγγελματισμό μας, την φιλική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση μας, την υψηλότατη ποιότητα των προϊόντων μας καθώς και τις απόλυτα προσιτές τιμές μας.

Η Φιλοσοφία μας
Από την ίδρυση της εταιρίας μας πιστεύουμε ότι οι σκελετοί οράσεως είναι σίγουρα μια προσωπική υπόθεση και στοιχείο ατομικής εμφάνισης και στυλ.
Για το σκοπό αυτό προσπαθούμε να παρέχουμε μοντέρνα και καλαίσθητα προϊόντα τα οποία να συνδυάζουν ευκολία στην χρήση και στην όραση και να ταιριάζουν στο ατομικό στυλ και το πρόσωπο κάθε πελάτη μας.
Γνωρίζουμε ότι η υγεία των οφθαλμών μας είναι ίσως από τα πιο πολύτιμα στοιχεία του ανθρώπινου σώματος που επηρεάζει όλη την ψυχολογία μας.

Στην F-orasis επιδιώκουμε ισορροπία μεταξύ της καλαισθησίας και της υγείας των οφθαλμών των πελατών μας, συνεχή βελτίωση της εργονομίας των σκελετών οράσεως που διαθέτουμε με τα εμπορικά μας σήματα F-orasis και Cavallieri.

Η χρήση της τελευταίας τεχνολογίας από τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε, ενσωματώνει στην υψηλή ποιότητα των σκελετών μας καθώς και την άνεση στην όραση και στην εφαρμογή τους στο πρόσωπο των χρηστών τους.

Σημαντικό μέρος της συνεργασίας μας με τους αξιότιμους πελάτες μας είναι και το εύρος της γκάμας μας .
Αισθανόμαστε περήφανοι για την ποικιλία των προϊόντων μας η οποία καλύπτει σχεδόν όλες τις επαγγελματικές ανάγκες τους με τις κατηγορίες που διαθέτει.

Skip to content